Van de gegevens om de nieuwe aandelen te zien, zijn de nieuwe aandelen het nieuwe en stabiele verdiende tijdperk geworden geworden

Van de gegevens om de nieuwe aandelen te zien, zijn de nieuwe aandelen het nieuwe en stabiele verdiende tijdperk geworden geworden

Lees het bedrag:

Vanaf de redenen is de waardering uitstekend, en de prijzen zijn een van de belangrijke factoren van de nieuwe aandelen.

In de afgelopen dagen worden nieuwe aandelen verdeeld in tweedraads drie, waardoor veel beleggers nieuwe looks maken. Sinds oktober heeft de A-Share-markt gebroken een nieuwe aandelen hebben 10 bereikt en het aantal pauzes komt naar een nieuw hoogtepunt.

Vanaf de redenen is de waardering uitstekend, en de prijzen zijn een van de belangrijke factoren van de nieuwe aandelen. Het nieuwe Sharan-uitgegeven systeem is geleidelijk meer dan 30 jaar verbeterd, en de Chinese kapitaalmarkt is voortdurend verkennen en het nieuwe Sharan-uitgifte-systeem heeft ook drie grote hervormingen doorgegeven. Vóór 2014 is de A-Share-marktnieuwe beurzen niet beperkt; na 2014 waren de eerste dag van het moederbord, SMB en Gem New Aandelen beperkt tot 44%, en de stijging in de volgende dag was beperkt tot 10%. Na 2019 hebben de KOB & HAP en het GEM het registratiesysteem ge?mplementeerd en is de eerste dag van de twee belangrijke sectoren op de eerste dag vermeld. Voordat u de eerste dag van de aanbieding definieert, heeft het totale aantal nieuwe aandelen in 2010 en het totale aantal nieuwe aandelen 140 overschreden.

Be?nvloed door dit, van november 2012 tot januari 2014, had een aandelen een nieuwe Sharan Distribution-diamineperiode van 14 maanden. Na de hervorming van het nieuwe aandelensysteem in 2014 hadden de nieuwe aandelen weinig gebeurd door de lage algemene prijzen. Sinds de implementatie van het registratiesysteem zijn de nieuwe aandelen er geweest om klein te zijn, en de gemiddelde dagelijkse toename in de eerste dag van de nieuwe aandelenmarkt, en de gemiddelde dagelijkse toename van de nieuwe aandelenmarkt van het Gem met 180%.

De nieuwe aandelen zijn begonnen met het begin van de hervorming van het onderzoekmechanisme van de nieuwe aandelen. Vanwege de significante toename van het prijzen, wordt de marktprijs van de eerste of secundaire markt verminderd, waardoor nieuwe aandelen aftrekken. Het is gebruikelijk op de wereldmarkt. Het is in twee jaar ge?mplementeerd en de nieuwe aandelen zijn uitgegeven.

Vanaf 17 november is de A-aandelenmarkt dit jaar vermeld in meer dan 460 nieuwe aandelen, de financiering is meer dan 450 miljard yuan, het aantal records, het aantal financiering is de vierde hoog. Na de hervorming van de nieuwe aandelenonderzoek waren er 10 nieuwe aandelen op de eerste dag van de aanbieding, zodat de belegger enthousiasme enthousiasme sterk koelde, en de voorraad de aankooptarief heeft verlaten. In feite zijn er in de wereldmarkt voorkomen. In termen van Hong Kong-aandelen en Amerikaanse aandelen heeft de eerste dag van de nieuwe aandelenmarkt 20% overschreden.

De eerste dag van de A-aandelenmarkt heeft de laagste breuksnelheid, slechts ongeveer 5%, en het laatste jaar is%. In de Britten, Japan, de Singapore-markt hebben de nieuwe aandelen 15% overschreden.

Bovendien is de eerste dag van Hong Kong-aandelen continu hoog, en heeft het in de afgelopen drie jaar 30% overschreden. Het is in het afgelopen jaar bijna 40% geweest.

Gebroken interne redenen: waarom worden de nieuwe voorraden in oktober gebroken? Van achter de logica zijn er voornamelijk twee belangrijke factoren die inherent en extern zijn. Vanaf een taxatie vonden de nieuwe aandelen voor en na de hervorming van de nieuwe aandelen vastgesteld dat het gemiddelde netto-tarief van nieuwe aandelen na oktober werd vermeld, het gemiddelde netto-tarief werd verdubbeld vóór oktober, en de netto-aandelenwaarde van de nieuwe aandelenmarkt werd verhoogd met 37% na de hervorming.

Vanuit het perspectief van P / E Rate, de gemiddelde P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P / P-tarief wordt verdubbeld en de prijs- Verdienen van verhouding waardering van de prijs zal met de prijs toenemen. Tegelijkertijd is de hoog geprijsde distributie van nieuwe aandelen heel vaak voor. Na de vrijlatingsprijs van meer dan 50 yuan, bereikte de totale prijs van hoog geprijsde aandelen 10, goed voor bijna een kwart van de nieuwe aandelen in de huidige Periode; dit jaar tot september is de distributieprijs groter dan 50 Yuan New Shares slechts%.

Vanaf 10 nieuwe aandelen die zijn verbroken, zijn de meesten van hen een hoger geschatte voorraad.

De eerste dag van de lijst, de eerste dag van de markt, is de startprijs van het bedrijf dubbel, de startprijs van 54 keer, de uitgifteprijs is meer dan 110 yuan, dus de waardering is veel hoger dan de vorige nieuwe aandelen vóór de onderzoek mechanisme.

Kortom, 10 nieuwe aandelenmarkten die op de eerste dag van de vermelding zijn verbroken, hebben dan 3 keer, en er waren 6 P / E 50 keer, en er waren 6 uitgifteprijzen meer dan 50 yuan.

Hoogwaardige hoge waardering is een belangrijke oorzaak van nieuwe aandelen geworden. Vanuit het perspectief van de industri?le waardering is de gemiddelde distributiesnelheid van de nieuwe aandelen 2 keer hoger dan die van de industrie P / E-ratio, en de gemiddelde release-rentevoet van de nieuwe beurscate die na oktober wordt vermeld, is ook hoger dan de gemiddelde prijs en Inkomstenratio van dezelfde industrie. In vergelijking met Amerikaanse aandelen is de startprijs van a-share-aandelen veel lager, of het nu gemiddeld is of een mediaan, daarom is een aandeel lager dan de Amerikaanse aandelen.

Een externe reden overtreden: historische gegevensstatistieken, de eerste dag van de aanbieding, de volgende dag of na het breken van nieuwe aandelen is geen klein aantal.

Sinds 2000 hebben een aandelen zeven rondes van nieuwe aandelen verschenen, behalve 2021, voornamelijk geconcentreerd in 2007 tot 2008, 2010 tot 2012, 2018, drie perioden, er zijn geen marktemoties in deze tijdsegmenten., Een aanscherping externe omgeving. Rehabilitatiegeschiedenis vond dat de liquiditeit in de nieuwe aandelen de katalytische factor op de aandelenmarkt is.

Specifiek, februari-oktober 2018, M2 (algemeen geld) wordt verhoogd met de gemiddelde groei, en de gemiddelde groei van de maand van de maand is negatief. Vanaf het einde van 2012 tot eind 2013, de gemiddelde sprint van de Sociaal gemiddelde is iets lager. In oktober dit jaar, hoewel nieuwe sociale intensiteiten een lot jaar-op-jaar verhoogd, van hefboomfondsen, was het fusie gefuseerde handelsvolume minder dan biljoen, dat lager was dan die van januari tot september dit jaar Triljoen Triljoen Yuan.

Oktober heeft de omzet sinds juli ook het laagste niveau ingesteld.

Leverage-fondsen zijn vertegenwoordigers van risicofondsen en de leveraged fondsen zijn sterk gedaald, betekent dat de liquiditeit wordt achtergelaten. Een andere gegevens blijkt dat de nationale schuldrente sinds oktober ook is verhoogd, en de 10-jarige nationale schuldrente is dicht bij 3%, hoger dan augustus en september. Gedurende het moment van pauze is de A-Share Market Index inferieur, meestal vallen.

In 2008 retraveert de Compament-index hoog en daalde de daling in 2010 meer dan 35%. In 2018 daalde het meer dan 28%, en 2021 was erg klein.

Aanvraag Nieuwe rechtvaardige plastic, onder het nieuwe ecologische registratiesysteem, wordt het prijsvermogen gegeven aan de markt en zijn nieuwe aandelen verbroken en het is een belangrijke manifestatie van de prijs van nieuwe aandelen op het eerste tweede niveau.

Volgens de nieuwe verordeningen wordt de hoogste aanhalingspercentage aangepast door "niet minder dan 10%" als "niet meer dan 3%", en de nieuwe aandelen zijn verplicht om de vereisten te vertragen wanneer de nieuwe voorraadprijzen doorbraak "vier waarden is laag "..

Deze twee amendementen openen een beetje ruimte voor de lift van het nieuwe voorraadprijscentrum. Het moet duidelijk zijn dat "de nieuwe voorschriften" de instelling niet afdwingen om hoge prijzen te melden, en de uiteindelijke prijzen worden nog steeds gedomineerd door het bureau. Sinds de registratie van het onderzoek is het gemiddelde van het gemiddelde van de nieuwe aandelen bijna 180 yuan, de onderlimiet is bijna 150 yuan, voordat het registratiesysteem nieuw is, voorspelt de instelling de prijsbepaling en onderste limieten gemiddeld minder dan 55 yuan. Het geregistreerde systeem Nieuwe aandelenonderzoek heeft de marketing van nieuwe aandelen versterkt, waardoor het aanbodwedstrijd is en de moeilijkheid verhoogd en de eerste dag van ontwikkeling wordt verwacht. Industry-experts hebben eraan herinnerd dat in het kader van een aanzienlijke toename van de prijs van prijzen, de fundamentele factoren van het bedrijf het gewicht van het besluit zullen worden om nieuwe opbrengsten te maken.

In de toekomst, omdat de geregistreerde hervorming van het systeem verdiept, zal het winnende fitting-mechanisme een rol spelen. Daarom moeten beleggers meer aandacht besteden aan de fundamenten van het bedrijf wanneer ze nieuw zijn. Rationaliteit is heel gebruikelijk om nieuwe voorraden in een volwassen markt te breken, en de Amerikaanse aandelenmarkt heeft nieuwe aandelen gebroken op de eerste dag van de Amerikaanse aandelenmarkt.

Het is zeldzaam om nieuwe voorraden te hebben voordat de nieuwe aandelenmarkt zeldzaam is.

Aanvraag nieuwe voorschriften, het nieuwe voorraadprijsmechanisme is verder in overeenstemming met de internationale markt.

In de vroege dagen kan het beleggers doen om nieuwe gevoelens te maken die niet langer "geurig" zijn, maar achter, het weerspiegelt de goedaardige ontwikkeling van de kapitaalmarkt van China. Nieuwe aandelen hebben geleid tot een daling van de aanvulling, en de beleggers omgekeerde institutionele beleggers nemen het initiatief om de prijzen te vergroten. Er is geen "Chang Sheng-generaal", en voor een lange tijd, "het nieuwe MOET GELD" MOTIVATIE, Veel beleggers nemen deel aan de nieuwe aandelen en negeren het fundamentele onderzoek naar beursgenoteerde ondernemingen. Professionals geloven dat de nieuwe aandelen zijn gebroken normalisatie is "goede dingen", met de continue ontwikkeling van meerwaardige kapitaalmarkt, en de geleidelijke verbetering van het retoursysteem, de schaarste van beursgenoteerde bedrijven is onvermijdelijk, en de waardering van het bedrijf uiteindelijk zal de waardering van het bedrijf uiteindelijk terugkeren naar fundamenten.

Er is geen hersen-genaamd nieuw tijdperk onvermijdelijk, beleggers moeten rationeel blijven, gebaseerd op de lange termijn, gericht op fundamenteel en waardering. Editor: Wang Yuanyuan Verklaring: Xinhua Finance is een nationaal financieel informatieplatform gebouwd door Xinhua News Agency. In elk geval vormt de informatie die op dit platform is vrijgegeven, geen beleggingsaanbeveling.

Xinhua Finance Verklaring: Dit artikel is alleen ter referentie en vormt geen beleggingsaanbevelingen.

Beleggers moeten dienovereenkomstig opereren, overgedragen risico.