Uitstekende film in het vasteland in Macau

Uitstekende film in het vasteland in Macau

Originele titel: Uitstekende film in het vasteland Tentoonstelling Xinhua News Agency Macau September 23 September (Reporter Guo Xin) De 16e "Uitstekende filmtentoonstelling van China" opende op de Toeristische toren van Macau op 23e. De film "Musician" in China en Kazachstan kwamen naar de openingsceremonie, die de beroemde muzikant in Macau’s beroemde muzikant, Xing Xinghai, de ervaring van Kazachstan beschrijft. Daarnaast worden 7 tentoonstellingsfilms vrijgegeven vanaf 24 dagen vanaf de 24e, vrij om het publiek te vermaken. "Uitstekende filmtentoonstelling" in China is het jaarlijkse culturele feest van Macao, gehost door China Film Foundation, Macau Film en Television Communications Association, het National Film Bureau, Macau Sino-Joint Office.

  Deze tentoonstellingsfilm patriottisme is duidelijk, inclusief de viering van de 70e verjaardag van de oprichting van New China, "beslissende tijd" "Fire Hero", "Hong Kong-Zhu Macao Bridge", het cre?ren van een high-box office cartoon ", dat is de Magic "Show", en "Leraar, goed", "Moeder Pavilion is een stad", etc.

  De Chinese film Delegatie bezocht Macau om uit te wisselen De Chinese filmdelegatie werd geregisseerd door Yan Xiaoming, inclusief directeur Li Shahong, Zhang Yi en acteur Liang Tian, ??Yu Xiaoyong, Jiang Hongbo, Du Zhi, enz. Naast de filmtentoonstelling zullen leden van de delegatie ook een bezoek brengen aan de Macau University of Science and Technology en de Urban University en Docenten en studenten, en deelnemen aan het Dawan District Film Development Forum. (Editor: Liu Jiezhen, Yang MU) Delen Laat meer mensen zien.