Sanjiangyuan National Park Lanjiangyuan Park is verboden uit illegale kruising

Sanjiangyuan National Park Lanjiangyuan Park is verboden uit illegale kruising

  Xinhua News Agency, 25 juni (Reporter Li Zhanyuo Huang) Reporter leerde van de Sanjiangyuan National Park Authority op 25e dat het Minjiang Yuanyuan National Park Management Comité een aankondiging heeft uitgebracht over activiteiten die de ecologische omgeving kunnen vernietigen, het is alle units of individuen verboden Ga het park in. Als de activiteiten zoals illegale traverses ernstige gevolgen hebben veroorzaakt, zullen ze ernstig worden onderzocht volgens de wet. Sanjiangyuan ligt in het zuiden van de provincie Qinghai, het achterland van Qinghai-Tibet-plateau is een belangrijke ecologische veiligheidsbarrière in mijn land.

Als de eerste nationale parkpiloot van het Park in mijn land, is het algemene landschap van het Sanjiangyuan National Park "een tuin drie district".

"One Garden" is het Three Jiangyuan National Park, "Drie District" is de Yangtze River Source (Cocoa), de Gele River Bron en de Drie parken van Lijiangeyuan. Het Yanyangyuan-park is de oorsprong van de rivier de Lanjiang. Het is veel tak van het Sanjiangyuan-watersysteem, dat een onvervangbaar onderzoek en ecologische waarde heeft in natuurlijke milieubescherming, biodiversiteitsbescherming, wetenschappelijk onderzoek.

Het Yongjiangyuan Park Unicom heeft een drie-soranische houtcontrole en twee beschermende partities in het National Nature Reserve van de Sanjiangyuan.

Wild dier en plantenbronnen in het park zijn rijk aan vlaggenschip Swees Snow Leopards, het intensieve distributiegebied van het luipaard.

  Volgens de aankondiging, in strijd met het apparaat of individu, zodra onderzocht, wordt het gestraft in strikte overeenstemming met de relevante wet- en regelgeving van de Volksvoorschriften van de Volksrepubliek China (Trial) ".

Voor degenen die natuurlijke hulpbronnen hebben veroorzaakt, is ecologische omgeving ernstig beschadigd door de illegale traversal, en wordt door de openbare veiligheidsorganen afgehandeld in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving totdat de criminele verantwoordelijkheid wordt gehouden.

Incidenten zoals persoonlijke verwondingen veroorzaakt door illegale activiteiten, verantwoordelijkheid worden gedragen door eenheden of individuen die activiteiten uitvoeren, zoals illegale doortransporten.

(Editor: Liu Peiran, Yang Yang).